RcFun.dk, Danmarks sjoveste butik
RcFun.dk v. Hammerskov Logistik ApS
Indkøbskurv
Beløb: 0,00 DKK Antal: 0
GÅ TIL KURVEN

Danske vejledninger

Her kan du finde danske vejledninger for de forskellige produkttyper du kan købe hos RcFun.dk. Ved køb i butik får du udleveret vejledningen til dig produkt, ved køb på nettet sender vi den til dig i en separat mail, så du har mulighed for at sætte dig ind i produktet inden du modtager det.

Vejledninger efter produkttype:


Vejledning drone

Vejledning drone


Vejledning Fjernstyret bil

Vejledning Fjernstyret bil


Vejledning Fjernstyret helikopter

Vejledning Fjernstyret helikopter


Vejledning batterier.

Vejledning batterier.


Vejledninger Fly

Vejledninger FlySpørgsmål:
Jeg har problemer med at lade mit LI-PO batteri ?

Svar:
Du kan se generel information om Lithium batterier  her

LI-PO batterier må ikke komme for langt ned rent voltmæssigt. Så lukker batteriets kredsløb ned og standard laderen kan ikke lade batteriet op. Dette er et kendt problem for alle typer LI-PO batterier og ikke en fejl fra ESKYs side. Det er derfor vigtigt at du stopper flyvningen inden batteriet er fladt.

For at få liv i batteriet igen, anbefaler vi en lader som denne, som er i stand til at lade batteriets celler individuelt. Standardladeren kan kun lade i serie..
For at undgå problemet i fremtiden, anbefaler vi ligeledes en voltindikator som denne. Dermed kan du løbende følge voltstatus på batteriet.

Spørgsmål: 
Effekten fra min kul-mortor/børstede motor er mærkbart mindre end da jeg købte den, hvad er der galt og hvad kan jeg gøre?


Svar:
En el-motor er en sliddel, så man må forvente at skulle skifte den engang i mellem. Børstede motorer kan forventes at skulle skiftes meget oftere end børsteløse motorer, da der samles kulstøv inde i motoren ved brug.
Det er meget forskelligt fra producent til producent, der er nogle producenter, der anbefaler at man skifter en kul motor efter 10 opladninger, mens andre mener deres kan holde en fornuftig effekt i op til 50 opladninger.
Hvis man sørger for at rense og smørre motoren efter brug kan man selv gøre en del til at forlænge motorens levetid.Hvis du vil vide hvilke regler der gælder for dit produkt, så kig her:
Her kan du finde reglerne for RC produkter.


Biler:
Droner/multikoptereHelikoptereBåde

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Fortsæt indkøb