RcFun.dk v. Hammerskov Logistik ApS

Indkøbskurv
Beløb: 0,00 DKK Antal: 0
GÅ TIL KURVEN

DM i Spinners (gør det selv)

RcFun.dk præsenterer DM i Spinners.
Siden vi solgte den første spinner i marts måned har vi solgt over 30.000 spinnere - og det skal fejres med en konkurrence.

Der er mange der har vist os deres hjemmelavede spinnere - og derfor synes at kreativiteten skal hyldes - at lave spinnere er ideelt både til som indendørs aktivitet på en regnvejrsdag - samt udendørs aktivitet når der er solskin (man kan jo finde materialer til at lave spinnere af alle steder).

Vinderen af hver kategori vinder et gavekort til RcFun.dk på 500 kr.

Regler for deltagelse i konkurrencen:

 1. For at modtage gevinst skal du have adresse i DK.
 2. For at deltage i konkurrencen skal du lave din egen spinner - dvs. du må ikke deltage med en spinner der er købt på nettet eller i en butik.
 3. For at deltage i konkurrencen skal din spinner have en spintid på minimum 10 sekunder - enten i hånden (på fingeren) eller på et plant underlag.
 4. Spinneren må ikke sættes i gang med kompressor eller lignende - og for at deltage i konkurrencen om spin-tid må den ikke være motoriseret.
 5. For at deltage i konkurrencen skal du uploade en video eller et billede på facebook - og der skal være følgende test på opslaget "@rcfun.dk #spinnerDM #RcFun #Fidget #gadget".
 6. Hvis du vil være sikker på at få besked hvis du vinder bør du like vores facebook side, da vi skal vi ellers ikke kan skrive til dig - det er dit ansvar at kontakte os inden deadline hvis du går videre i konkurrencen eller vi skal have tilsendt mere materiale.
 7. Konkurrencen er opdelt i tre kategorier:
  1. Mest kreative/sjoveste spinner - her er det ikke udførelsen der er afgørende - blot man har en original idé
  2. Flotteste spinner - her gælder det om at have detaljen på plads.
  3. Spin-tid: spinneren skal startes med "håndkraft" - dvs. ikke med kompressor, motor eller andet - spinneren må ikke være udstyret med motor, fjeder eller andet der forlænger spin-tiden (sådanne kreationer vil kunne komme med i kategorien mest kreative spinner) - for at deltage i denne konkurrence skal du uploade en video der viser hele spintiden fra den sættes i gang til den stopper - der skal være et ur med i billedet.
 8. Konkurrencen har tre deadlines:
  1. Mandag d. 17. juli 2017: sidste frist upload af forslag - vi udvælger derefter op til 5 i hver kategori som i kan stemme på.
  2. Tirsdag d. 1. august: sidste frist for at stemme på din favorit, vinderne offentliggøres på vores facebook side.
  3. Fredag d. 1. september: sidste frist for at kontakte os med detaljer om hvordan vi kan sende gevinsten til vinderne.
 9. Gevinsterne kan ikke indløses til kontanter.

Hvis du vil have inspiration kan du se vores udvalg af spinnere her - du kan også finde lejer o.a. til at lave din egen spinner:

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Fortsæt indkøb