RcFun.dk v. Hammerskov Logistik ApS

Indkøbskurv
Beløb: 0,00 DKK Antal: 0
GÅ TIL KURVEN

Om os

Konceptet
Kvalitetsprodukter, god service og rimelige priser.

Det har været vores udgangspunkt siden maj 2005, hvor vi startede netbutikken www.rcfun.dk.

Vi startede i en kælder i Hillerød, og da vi voksede ud af kælderen blev et anneks taget i brug. Vi kunne godt se, at pladsen blev for trang i annekset også, og i 2007 flyttede vi derfor til et industriområde i det nordlige Frederikssund. 
Gennem årerne har der været mange kunder, der efterspurgte en fysisk butik, derfor besluttede vi os i starten af 2011 for at se på mulighederne. Det skulle ikke være en butik som alle andre, så der skulle tænkes lidt over konceptet. Det var vigtigt at vi kunne tage nogle af fordelene fra nettet med over i butikken, og udvide det med de muligheder der er i at have en fysisk butik.

Efter lang tid med udvælgelse af egnede lokaler samt nogle måneders ombygning var vi den 10. oktober 2011 klar med butikken i Frederikssund, der virkelig er et besøg værd...

Som internetkunde er du stadig sikret den samme høje service som vi har leveret siden start, blot har du nu også muligheden for at kigge forbi og opleve det univers vi har opbygget. 

Vi leverer drengedrømme
Udover at sælge en vare, sælger vi også en oplevelse. 
Derfor gør vi hele tiden vores ypperste for at give dig den bedste oplevelse når du handler med os.

Vi arbejder hele tiden på at finde nye spændende produkter af bedste kvalitet. På webshoppen og i butikken kommer der konstant nye varer til, som henvender sig til de små og de helt store børn.
Rcfun.dk er derfor altid et besøg værd, både på nettet og i butikken i Frederikssund.

Internethandel er baseret på tillid

Kvalitet
Vi bestræber os altid på at levere det aftalte produkt på det aftalte tidspunkt. Hvis der opstår leveringsvanskeligheder vil vi altid forsøge at kontakte dig så forventningerne igen kan blive afstemt.


En meget høj andel af vores kunder anbefaler vores butik til andre og det er, synes vi, den bedste reklame man kan få.

100 % tryghed og sikkerhed
Vores webshop er blevet gennemlæst juridisk af PBS, som er dem som styrer kortaftaler i Danmark. PBS sikrer at vi informerer kunderne korrekt og generelt lever op til forbrugerlovgivningen. Det gør vi og derfor kan du altid føle dig helt tryg ved at handle hos os. Herudover er vores shopløsning baseret på den nyeste teknologi hvad der angår sikkerhed, så du kan altid føle dig helt tryg ved at handle hos os. Vi har mange års erfaring i branchen, med mange glade kunder som har fulgt os igennem årerne.

Information
Det gælder både før, under og efter en bestilling. Vores webshop har automatisk lager og ordrestyring, som automatisk holder dig orienteret via mail.

Det skal være nemt og hurtigt
Vi besvarer emails dagligt, så alle forespørgsler kan med fordel sendes til info@rcfun.dk

Altid åbent
Husk at webshoppen har åbent 24 timer i døgnet - 365 dage om året.
 
(Beskyttet varemærke VR 2007 02480)

Rigtig god fornøjelse på RCfun.dk 


RCfun Danmark 

Hammerskov Logistik ApS 
http://www.rcfun.dk/

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Fortsæt indkøb