RcFun.dk v. Hammerskov Logistik ApS

Indkøbskurv
Beløb: 0,00 DKK Antal: 0
GÅ TIL KURVEN

Regler og tips om fjernstyrede både

Hvor må du sejle, hvilken båd skal du vælge

Regler for fjernstyrede både:

Som hovedregel må du ikke sejle hvis der er fare for at du sejler ind i dyr eller badegæster. Der kan være specifikke regler for søer rundt omkring i Danmark, så kig om der er skilte med lokale regler. Hvis du er i tvivl kan du henvende dig til kommunen.

Tips om fjernstyrede både.


Generelt om fjernstyrede både.

Det er hamrende sjovt at sejle med fjernstyrede både! – det gælder hvad enten du er til sejlbåde eller speedbåde.
Vi har testet de fleste af de både vi sælger hos RcFun.dk, og de har alle rigtig gode sejl egenskaber til prisen.
De fleste både kommer fuldt samlede fra fabrikken, så det er bare at lade batterierne op, søsætte båden og sejle.

Vær opmærksom på at fjernstyrede både som hovedregel er lavet til ferskvand – vi har testet nogle af bådene i saltvand, og det kræver at man er MEGET omhyggelig med at rengøre og gennemskylle båden efterfølgende, da saltvand er meget hårdt ved bådene. Reklamationsretten gælder ikke korrosionsskader og følgeskader heraf.

Bådtyper:

Motorbåde/speedbåde:
Disse kommer som regel samlet fra fabrikken, så det er bare at lade batteriet til båden, sætte batterier i fjernbetjeningen og gå i gang (nogle af de hurtigere modeller kommer uden batteri til båden, da man skal vælge batteri alt efter hvor vildt man vil have det).

Sejlbåde:
Da en sejlbåd fylder en hel del når den er samlet vil det som regel være nødvendigt at samle båden inden man tager den i brug – de fleste vil kunne samle de modeller vi sælger på mellem ½ og 2 timer.
Derefter skal du bare sætte batterier i båden og i fjernbetjeningen – teste at alt virker som det skal og så søsætte båden.

Alle både:
Selvom bådene har gode sejlegenskaber er det vigtigt at du sætter dig ind i styringen af båden, hvis det ikke er en selvoprettende båd skal du være opmærksom på hvor hurtigt den kan dreje uden at vælte.
Det anbefales at sejle steder hvor man kan få fat i båden hvis den skulle havarere.

LiPo batterier:
Hvis båden er udstyret med LiPo batterier anbefales det at benytte en LiPo buzzer for at sikre at man får akustisk signal når det er ved at være tid til at lade batterierne.
Tætning: det anbefales at tape kanten til eventuelle kontrolrum til hver gang man sejler – selvom der er pakninger på de fleste af dem er det altid en god idé at sikre sig at der kommer så lidt vand ind som muligt.
Når du er færdig med at sejle er det vigtigt at du tager batteriet fra og tømmer eventuelt vand ud af båden – hvis der er kommet vand ind i båden bør du også smøre de bevægelige dele – dette kan gøres med WD40 eller med noget båd fedt.

Når du skal sejle:
Hust at sikre at båden er fuldt opladt og at låget er forsvarligt lukket og forseglet.
Hvis der er vandkøling på systemet – så skal du sikre dig at vandet kan komme igennem systemet – du kan evt. suge i udgangsdysen (sidder normalt på siden af båden), eller du kan sejle forbi dig selv et par gange og sikre dig at der kommer vand ud når der er lidt fart på.Anmeldelser af Fjernstyrede både:


Speedbåde/motorbåde:

Små både:

FT007/W350: En lille fjernstyret båd perfekt til at prøve at komme i gang med fjernstyrede både – vandkølet motor og 2.4 GHz sender modtager system. Båden er inklusiv lader og batteri, så det er bare at lade den og komme ud at sejle.


Super Mono X:

En af vores absolutte favoritter. Båden kommer uden batteri og lader - og så kan du vælge om du vil have 2 eller 3 cellet LiPo batteri – med 2 cellet er den pænt hurtig – med 3 cellet er den fuldstændig vanvittig, og kan lave rigtig fede tricks på vandet.

Mellemstørrelse:

FT012: Super hurtig fjernstyret båd i en god størrelse. Den er rigtig stabil og sejler godt. Den kommer med batteri og lader, så det er bare at lade op og søsætte den.

Større både:


Proboat Impulse 31.
Med sine 80cm er det en forholdsvis stor båd. Den er bygget i glasfiber, og designet er lavet så den nærmest suger sig til vandet.

Sejlbåde:


Dragon Force RG 65.
Konkurrencedygtig båd, skroget er lavet med fokus på både manøvredygtighed og fart.
Nu har du mulighed for at udfordre vennerne til matchrace på søen.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Fortsæt indkøb