RcFun.dk, Danmarks sjoveste butik
RcFun.dk v. Hammerskov Logistik ApS

Indkøbskurv
Beløb: 0,00 DKK Antal: 0
GÅ TIL KURVEN

Regler og tips om fjernstyrede biler

Her kan du finde reglerne for fjernstyrede biler
Regler for fjernstyrede biler:
Reglerne for fjernstyrede biler er, at du ikke må køre på offentlig vej og du må derudover ikke være til gene for andre.
Som med alt andet fjernstyret gælder det at du bør køre et sted hvor du ikke risikerer at ramme mennesker eller dyr - det bedste sted at starte er et sted hvor der er masser af plads og ingen forhindringer du kan køre ind i.

Hvornår kan man køre med fjernstyrede biler.
De fleste fjernstyrede biler anbefales fra 14 år og op - dette skyldes at bilerne kører meget hurtigt, og det er vigitigt at man sætter sig ind i hvordan de virker, og forstår at bilerne kan gøre skade på sig selv eller andre hvis man kører dem ind i ting.
Vi har flere biler, der sagtens kan køres inden man fylder 14, og der er også en del der ikke er fyldt 14 der sagtens kan køre med de hurtigere biler, men da vi ikke kender dem der skal køre med bilen kan vi kun komme med en generel anbefaling.

Udviklilng indenfor fjernstyrede biler:
Fjernstyrede biler har i rigtig mange år stået øverst på ønskelisterne rundt om i verden.

For 20-30 år siden skulle man betale tusindvis af kroner for at få en fjernstyret bil der kunne køre 30-40 km/t, og så skulle man desuden være meget opmærksom på hvilken frekvens ens bil blev styret på, da der var få kanaler til rådighed og man risikerede at andre også kunne styre ens bil.

Siden da er der sket rigtig meget.

Du kan i dag få fjernstyrede biler der kan køre mere end 50 km/t, for under 100 kr.

Fælles for de fjernstyrede biler fra ca. 400 kr. og opefter hos RcFun.dk, er at du kan få reservedele til bilen så den også kan virke efter du har kørt galt med den første gang.

Tips til din fjernstyrede bil.

Det er meget vigtigt at der er gode batterier i bilen og i fjernbetjeningen.
Hvis batterierne i fjernbetjeningen ikke er af god kvalitet risikerer du begrænset rækkevidde, og i værste fald kan bilen stikke af.
Brug ikke genopladelige batterier i fjernbetjeningen, da det ofte vil nedsætte rækkevidden markant.
Vi har flere gode AA batterier - maXam og Techtoys batterierne har vores varmeste anbefalinger.

Når du kører med bilen, så husk at undgå at køre ind i ting - den kan gå i stykker af det. Hvis en bil på ½ kilo kører 40 km/t og rammer en kantsten eller lignende kommer der faktisk en belastning på ca. 300 kg på den del, der rammer kantstenen.

Hvis du vil lave flyvehop med din fjernstyrede bil er det meget vigtigt at den lander på alle 4 hjul, da det ellers kan skade bilen. Du kan delvist styre bilen i luften ved at give gas eller bremse, men det er vigtigt at du har neutral gas når du lander - da du ellers kan gøre stor skade på tandhjulene.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Fortsæt indkøb